CHINEES INDISCH RESTAURANT PEKING WARMENHUIZEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 471 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Peking Warmenhuizen. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 14:36 Hele vriendelijke bezorging. Eten goed heet. Ik had iets met smaak vereachtt/ gehoopt
18 feb 2024 om 15:20 Het eten smaakt erg lekker.
17 feb 2024 om 8:08 Lekker eten en vriendelijke bezorging
9 feb 2024 om 1:08 Ik had tjap yuk bestelt maar geen babi pangang gezien en de bak bami was een bak mie
5 feb 2024 om 21:23 Eerste keer besteld en zeker niet de laatste.
5 feb 2024 om 20:12 Voor het eerst hier besteld en absoluut betoverd. Heerlijk gegeten! Wij zullen vaker bestellen! Vriendelijke bezorger
5 feb 2024 om 17:20 Ziek geworden van het eten bestel er vaker is nu 1 keer gebeurd. Bel je voor een vergoeding word er moeilijk gedaan. Hele nacht overgegeven!!! Jammer dat de baas zo met de klant omgaat. Deze klant ben je kwijt (receptioniste was wel aardig )
31 jan 2024 om 8:49 Vlees van babi pangang was taai
23 jan 2024 om 11:29 De geroosterde peking eend was echt heel erg lekker, zeker een aanrader!! De kip saté, vond ik persoonlijk niet echt lekker, smaakte waterig.
18 jan 2024 om 21:37 Food was amazing, great taste, sweet sour sauce for the duck not my taste but thats a personal taste :) first time ordered but really can recommend.
14 jan 2024 om 19:49 Heerlijk gegeten en de bezorging was precies zoals aangegeven in de app.
6 jan 2024 om 21:16 Was op tijd ,heerlijk gegeten en goed warm!